lauantai 5. marraskuuta 2011

Kuinka kaikki oikein alkoi?

Olen 26-vuotias nainen ja töissä lastentarhanopettajana päiväkodissa. Olen aina ollut kiinnostunut kuvataiteista ja musiikista. Vapaa-ajallani laulan sekä soitan pianoa ja kitaraa.

Ennen sosionomiopintoja opiskelin vajaan vuoden ajan muoti- ja vaatesuunnittelua. Kuitenkin, toisin kuin luulin, ala oli enemmänkin teknistä ompelua, kuin niinkään vaatteiden muotoilua ja suunnittelua. Jo opiskeluaikoina haaveilin kuvaamataidon opettajan ammatista. Opettajakouluun on kuitenkin erittäin vaikea päästä (varsinkin kun on laiska lukemaan), ja haaveet siitä on jäänyt toteuttamatta.

Alkusyksystä osallistuin kansalaisopiston järjestämälle graffiti- ja katutaidekurssille ja siellä innostus piirtämiseen ja maalamiseen heräsi uudelleen entistä kovempana. Aloin todenteolla miettiä, miten voisin saada kuvallisen ilmaisun osaksi työtäni. Kokopäiväiseen kouluun ei ole mahdollista mennä taloudellisista syistä, asuntolaina on maksettava, ja siksi päivätyötä ei voi noin vaan lopettaa.

Ystävieni kannustamana päätin ryhtyä selvittelemään, miten tatuoijan ura olisi mahdollista aloittaa. Sain vinkkejä tatuoijaystävältäni ja hänen avullaan, toivon mukaan, homma pärähtää käyntiin pian oikein rytinällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti